Noi locuri de munca disponibile la Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca. Botosanenii fara loc de munca se pot inscrie si la programele de formare profesionala pentru necalificati.
In aceasta saptamana sunt peste 500 de locuri de munca vacante. Botosanenii pot opta pentru un loc de munca atat in domeniul privat cat si in cel public.
Institutia Prefectului angajeaza consilieri în administratia publica. Un consilier superior are un salariu de 4269 lei si unul principal o leafa de 3106 lei lunar. Inginerii pot castiga cel mult 2000 de lei. Mai bine platiti decât inginerii sunt zidarii si fierar-betonistii, dar si dulgherii sau faiantarii, care vor câstiga 2500 lei.
In domeniul confectiilor salariile ramân la 1900 de lei adica minim pe economie, la care se mai adauga uneori premii, transport sau tichete de masa. Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani, organizeaza cursuri de formare profesionala in anumite domenii. Pentru aceasta luna mai sunt 22 de locuri libere pentru cursul de patiser. Iar pentru cursul de zidar – pietrar – tencuitor, mai sunt 21 de locuri libere. Cei interesati se pot adresa agentiei unde vor fi indrumati si informati de catre un consilier din cadrul compartimentului relatii cu publicul.