Un grav accident de munca a avut loc, ieri dupa-amiaza, in orasul Saveni, in urma caruia un muncitor a ajuns in stare deosebit de grava la spital. Omul efectua lucrari de montaj tamplarie la fatada viitoarei cladiri a Parchetului de pe langa Judecatoria Saveni.
Intr-o clipa de neatentie acesta s-a prabusit de la o inaltime de aproape opt metri.
A fost gasit de colegi care au sunat imediat la 112. Lucratorul a fost transportat la spitalul din Botosani, iar din cauza starii critice in care se afla a fost transferat cu elicopterul SMURD la Iasi. Barbatul in varsta de 57 de ani, angajat ca tamplar PVC la o firma din orasul Saveni a cazut de la o inaltime de aproape opt metri. Muncitorul a fost adus cu ambulanta de la sectia din Saveni in Unitatea de Primiri Urgente Botosani.
Acesta se afla intr-o stare extrem de grava cu multiple traumatisme. Dupa investigatiile facute de echipa de garda s-a luat decizia ca pacientul sa fie transferat la Iasi. Cazul a intrat in atentia inspectorilor Inspectoratului Teritorial de Munca. Potrivit unor informatii, in timp ce lucra la inaltime la montarea tamplariei PVC, muncitorul nu avea echipament de protectie.