Adio chirii de cativa lei pentru locuintele ANL.
In perioada imediat urmatoare, Locativa anunta controale la documentele chiriasilor ANL. Chiriile in valoare de 4 lei pe care le platesc unii chiriasi au atras atentia societatii care vrea sa faca curatenie printre locatarii ANL.
Unii chiriasi din locuintele ANL platesc chirie, doar 4 lei pe luna. Conducerea locativa s-a autosesizat si a anuntat ca va face controale la documentele chiriasilor care platesc aceste sume modice. Pe de alta parte sunt chiriasi care platesc aproape 500 de lei pe luna si care sunt nemultumiti de aceasta diferenta. Florinel Gornea, directorul Locativa a declarat ca aceasta diferenta, provine din cauza veniturilor mici sau persoanele in cauza au ramas fara loc de munca.
Pana la sfarsitul anului in curs, conducerea societatii Locativa intentioneaza sa solutioneze aceasta diferenta la chiriile ANL. In cazul in care se vor descoperi nereguli privind autenticitatea documentelor, persoanele in cauza vor fi trase la raspundere conform legii. Un numar e 21 de chiriasi platesc suma de 4 lei pe luna la chirie pentru locuintele ANL. Florinel Gornea este de parere ca este mai bine sa se faca o indexare anuala, conform indicelui de inflatie.