In acest weekend, locuitorii orasului Botosani se pot relaxa atat la cinema cat si la teatru. La cinematograful Unirea, vor rula filme pentru toate categoriile de varsta si placere.
„Vizitatorul”, este un film de groaza, in care joaca doi botosaneni, Andrei Ciopec si Bogdan Fanariu. Povestea se contureaza pe baza disparitiei unuia dintre personajele principale, cautarea acestuia si elucidarea misterului din apartamentul bantuit. La Teatrul Vasilache, duminica de la orele 10:00 si 12:30, va fi spectacolul „Elefantelul curios”. Cu ocazia Zilelor Municipiului Botosani, spectacolele programate vor avea intrarea libera, in limita locurilor disponibile din sala de spectacole a Teatrului Vasilache. Pe scena de la Casa Tineretului, duminica, la ora 19:00, va avea loc premiera spectacolului „Cartofi prajiti cu orice”. Acest show va aduce la rampa 14 actori. Biletele se gasesc la Casa Tineretului din Bulevardul Mihai Eminescu, nr. 48, pretul unuia fiind de 20 lei. Si la Galeriile de Arta Stefan Luchian, sunt expuse opere de arta diversificate cu tema „Lumea trece si pe….trece”. Capodopere vor fi expuse pana pe data de 28 aprilie.
De asemenea, publicul se va putea bucura de spectacolul dat cu ocazia Zilelor Municipiului Botosani, spectacol ce se va desfasura in Centrul Vechi dar si de Targul Mesterilor amplasat pe Pietonalul Unirii si concertul de Jazz de la Casa de Cultura a Sindicatelor sustinut de cunoscutul pianist Harry Tavitian.