Invitatie in weekend acasa la Eminescu.
Cu prilejul activitatilor din cadrul Zilelor Europene ale Patrimoniului, sambata, este organizata Ziua Portilor Deschise la Memorialul Ipotesti, unde sunt asteptati botosanenii pasionati de cultura.
Tot sambata, credinciosii pot participa la resfintirea Bisericii cu hramul „Duminica Tuturor Sfintilor”, din comuna Corni, eveniment religios la care va fi prezent Inalt Prea Sfintitul Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, impreuna cu un sobor numeros de preoti.
Conform traditiei, credinciosii vor avea ocazia pe tot parcursul zilei sa se inchine in Sfantul Altar. Sa nu-i uitam pe iubitorii de film din Botosani de toate varstele care pot merge in weekend la Cinematograful Unirea unde pot viziona pelicule de exceptie. Un spectacol de exceptie asteapta publicul botosanean la deschiderea stagiunii 2017-2018 a Teatrului pentru Copii si Tineret „Vasilache”. Duminica, 17 septembrie 2017, de la ora 11:00, dar si de la ora 12:30, cei mici sunt invitati sa vizioneze spectacolul „Motanul incaltat”, un spectacol cu actori si papusi, vesel si antrenant.Un bilet costa 8 lei.