In weekend botosanenii, pot profita de vremea calduroasa pentru a iesi din casa la o plimbare prin parcurile orasului sau chiar de ce nu, la un gratar. Pe langa iesirea in aer liber isi mai pot petrece weekend-ul la cinema sau la teatru unde atat sambata cat si duminica se joaca Bocitoarele Vesele, de William Shakespeare.
Iubitorii de teatru se pot bucura in acest weekend de un spectacol care a obtinut 4 premii la Festivalul International de Teatru „Aplauzele de Aur ale Bucovinei ” Cernauti – Ucraina. Teatrul Mihai Eminescu, va invita sâmbata, 3 februarie si duminica, 4 februarie, la spectacolul
„Bocitoarele vesele” dupa William Shakespeare.
Spectacolul va incepe la ora 18.00, iar biletele se gasesc la Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48. Pretul unui bilet este de 20 de lei pentru elevi si studenti, iar pentru grupuri organizate este de 10 lei. Pentru cei mici, la cinema, va rula filmul de desene animate ” Trei prieteni aventurosi”, dublat in limba romana. Iar cei care sunt fani Mos Craciun, pot viziona filmul „Schimb de mosi”. Copiii, parintii si bunicii sunt invitati duminica, 4 februarie 2018, cu începere de la orele 11:00 si 12:30 la spectacolul „Punguta cu doi bani” , dupa o poveste de Ion Creanga.
Doar la Teatrul pentru Copii si Tineret „Vasilache” puteti viziona un spectacol cu actori si papusi, interactiv! Pretul unu bilet este de 10 lei.
Orice persoana care doreste sa ofere o ora de spectacol unor copii sau tineri aflati în situatii dificile poate cumpara „Bilete în asteptare”. „Biletele în asteptare” pot fi achizitionate de la Agentia Teatrului pentru Copii si Tineret „Vasilache”, str. Victoriei nr. 13, Botosani.