Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Nicolae Iorga” al Judetului Botosani recruteaza candidati în vederea înscrierii la concursul de admitere la Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila „Pavel Zaganescu” Boldesti, unde sunt disponibile 300 de locuri pentru subofiteri si maistri militari auto. Durata scolarizarii este de un an din care 19 saptamani cursuri si 16 saptamani pregatire practica. Inscrierea candidatilor se face la sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Nicolae Iorga” al Judetului Botosani. Pentru a participa la concursul de admitere, candidatii trebuie sa îndeplineasca anumite conditii: sa aiba vârsta cuprinsa intre 18 si 27 de ani, sa fie declarati „apt” din punct de vedere medical, fizic si psihologic, sa nu aiba antecedente penale, sa aiba înaltimea minimum 1,70 m si sa nu aiba semne particulare evidente sau tatuaje neacoperite de vestimentatie, în tinuta de vara.
Etapele concursului de admitere sunt doua si anume:
– etapa I, realizata la unitatile de recrutare, consta în examinarea medicala si evaluarea psihologica;
– etapa a II –a, realizata la Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila „Pavel Zaganescu” Boldesti (13 – 21 ianuarie 2018), consta în contravizita medicala, proba de verificare a aptitudinilor fizice si proba de verificare a cunostintelor la disciplina matematica.
Informatii privind graficul admiterii, tematica si bibliografia se gasesc pe adresa web a institutiei de invatamant: www.scoaladepompieri.ro Detalii suplimentare se pot obtine si de pe site-ul www.isubotosani.ro dar si la Serviciul Resurse Umane din cadrul ISU Botosani.