O ambulanta din Botosani care ar fi trebuit sa ajunga, astazi, la un bolnav, a fost lovita violent de un autoturism al carui sofer a facut o manevra brusca si a patruns pe contrasens. Acesta venea spre municipiu si a franat brusc in momentul cand a vazut un radar.
Accidentul s-a produs pe Soseaua Iasului, iar in urma ciocnirii, ambulantierul, dar si conducatorul auto din Audi au fost transportati la spital pentru a fi investigati. Impactul a fost unul extrem de violent. Primele cercetari au aratat ca soferul din Audi se deplasa spre Botosani, iar timp ce urca a franat brusc cand a vazut masina politiei cu radar, manevra in urma careia s-a rotit pe contrasens si s-a izbit in plin in ambulanta care mergea sa preia un bolnav. Salvarea avea semnalele luminoase in functiune.
In urma ciocnirii, ranit a fost ambulantierul, care a fost preluat de colegii chemati la fata locului si transportat la spital pentru a fi investigat.
Asistenta din salvare a scapat teafara.
La locul cu pricina au fost chemati pompierii militari.
Politistii de la circulatie si criminalistii au facut verificari amanuntite la locul accidentului.
Transportat la spital a fost si soferul din Audi.
Asistenta din ambulanta a primit, in cele din urma ingrijiri medicale, dar se afla in afara oricarui pericol.
Cat timp oamenii legii au facut investigatii la locul cu pricina, pe sosea s-a format o coada imensa de masini atat dinspre Botosani spre Iasi, cat si din sens invers.