Imagini apocaliptice in blocul distrus de explozia produsa in urma cu sase zile.
Unele apartamente arata ca dupa razboi, iar proprietarii se uita cu jale la munca lor de o viata care s-a dus pe apa sambetei intr-o clipa.
In cursul zilei de astazi a ajuns la locul cu pricina si expertul de la Iasi, care va stabili cat de grav a fost afectata structura de rezistenta a imobilului si daca acesta mai poate fi locuit. Blocul de pe strada Primaverii in care s-a produs explozia arata ca dupa razboi.
In apartamentele unde oamenii isi duceau linistiti traiul, acum se afla mormane de moloz, cioburi de la geamurile sparte, mobilier distrus, pereti care stau sa cada, dar si usi sfaramate.
Locatarii nu au bani cu ce sa-si repare locuintele. Cu o pensie de 1.000 de lei, spune un bunic, nu-i de unde. Expertul din Iasi a ajuns, astazi, la fata locului pentru a face o expertiza, dar la prima vedere concluziile nu sunt tocmai imbucuratoare. Vecina care sta langa apartamentul unde s-a produs deflagratia isi aminteste cu groaza de momentul in care si-a vazut copilul intre daramaturi. Oamenii sunt tristi ca au pierdut agoniseala de o viata, dar in acelasi timp sunt fericiti ca isi pot strange copiii in brate. Totodata, expertul de la Iasi, a spus ca in doua zile va putea prezenta concluziile finale, dar deocamdata nu poate anticipa cand se vor putea muta oamenii in locuinte.
La fata locului a ajuns si o echipa de criminalisti care au demarat o ancheta.