S-au crezut zmeii soselelor si au ramas fara permis de conducere.
Vorbim de zeci de soferi din judetul Botosani care au apasat prea mult pedala de acceleratie si au fost prinsi de politistii de la circulatie.
Actiunea s-a derulat in zilele de sambata si duminica, perioada in care politistii au dat peste 200 de amenzi celor care au incalcat regulile de circulatie. In zilele de sambata si duminica, politistii rutieri au actionat pe principalele drumuri nationale si judetene pentru prevenirea accidentelor de circulatie si incalcarii normelor rutiere. Oamenii legii au amendat peste 200 de soferi care au incalcat regulile de circulatie.
Dintre acestia, aproape jumatate au fost sanctionati pentru ca au incalcat regimul legal de viteza. 21 de conducatori auto s-au ales cu permisul suspendat pentru o perioada de timp.Valoarea amenzilor date de politistii de la circulatie a depasit 64.000 de lei. Mai mult de 250 de politisti au actionat in aceste zile in judetul Botosani pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice.
In urma activitatilor, au fost aplicate 292 de amenzi, valoarea acestora depasind 98.000 de lei.
Activitatile au fost desfasurate in sistem integrat, impreuna cu celelalte institutii cu atributii in asigurarea ordinii si linistii publice.