Sanse mici ca anul acesta sa inceapa lucrarile la drumul Botosani – Tg. Frumos. Foarte probabil, el nu va aparea pe lista de investitii in bugetul Ministerului Transporturilor pentru 2017. Si asta dupa ce parlamentarii puterii au promis in campania electorala ca acesta investitie va fi prioritara pentru Guvernul PSD.
Drumul Botosani – Tg. Frumos este una dintre cele mai asteptate investitii de catre locuitorii judetului si una dintre investitiile promise de social democrati in campania electorala. In momentul de fata, modernizarea drumului Botosani – Tg. Frumos. Senatorul Doina Federovici, presedintele PSD Botosani, spune ca nu ar fi o surpriza daca in bugetul pe 2017 nu va fi inclus drumul Botosani – Tg. Frumos.
Parlamentarul botosanean sustine ca in primul rand trebuie aprobati indicatorii tehnico-economici si abia ulterior vor fi alocate sumele necesare lucrarilor de modernizare. Asta inseamna ca anul acesta sunt sanse mici sa inceapa modernizarea celui mai asteptat drum de catre locuitprii judetului Botosani.