Primarii si presedintele Consiliului Judetean Botosani si-au facut planuri mari pentru anul 2017. Investitii in drumuri, finalizarea proiectelor majore si demararea unor proiecte noi pe fonduri euripene si guvernamentale sunt doar cateva din planurile celor care conduc primariile si Consiliul Judetean.
Costica Macaleti, presedintele Consiliului Judetean Botosani, spune ca prioritatea numarul unu o reprezinta drumurile judetene. El promite ca incepand din acest an se vor face investitii majore si ca in 2020 drumurile judetene din Botosani nu vor fi o problema.
Presedintele Consiliului Judetean Botosani are si o lista a drumurilor pe care se va interveni in cursul acestui an.
Daca la Consiliul Judetean prioritatea numarul unu o reprezinta drumurile, la primaria municipiului Botosani atentia se indreapta catre proiectele aflate in derulare. Primarul Catalin Flutur spuna ca principalul obiectiv este finalizarea proiectului Cornisa. De asemenea, edilul vrea ca anul acesta sa obtina finantarea pentru Teatrul Mihai Eminescu si sa asfalteze mai multe strazi de la periferiile municipiului.
Pentru orasul Saveni, anul 2017 se anunta unul la fel de bun ca 2016. Primarul Relu Tarzioru sustine ca are o serie de proiecte deja pregatite care vor fi realizate in cursul acestui an. In afara proiectului de asfaltare a strazilor, in acest an se vor realiza o serie de investitii in bazele sportive. Dupa foarte multi ani in care nu s-a intamplat mare lucru in orasul Stefanesti, autoritatile locale au in plan ca in 2017 sa inceapa un program de asfaltare, sa extinda iluminatul public si sa atraga investitori.
Pentru orasul Flamanzi, prioritatea numarul unu este realizarea unui campus scolar la Liceul Nicolae Balcescu, reabilitarea cladirii primariei si obtinerea unei noi finantari in vederea continuarii extinderii retelelor de apa si canalizare.