Hotii care au dat iama in cabinetele unor medici de familie de unde au furat laptopuri si telefoane mobile, au fost retinuti pentru 24 de ore in arestul Inspectoratului Judetean de Politie Botosani.
Vorbim de sase barbati cu varste cuprinse intre 23 si 49 de ani care vor ajunge in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.
Potrivit anchetatorilor, indivizii au actionat timp de cinci luni, perioada in care au furat bunuri si bani din locuinte. Ultima data au patruns prin efractie in Dispensarul Nr. 2 din municipiul Botosani. Hotii de laptopuri, telefoane mobile, bani si aparatura electronica, din cabinetele unor medici de familie, dar si din locuinte, au fost retinuti de politisti pentru 24 de ore. Indivizii, cu varste cuprinse intre 23 si 49 de ani au actionat in perioada septembrie 2017- ianuarie 2018.
Hotii au ajuns in mainele politistilor in urma unor perchezitii facute de oamenii legii la locuintele acestora. Politistii au gasit la domiciliile hotilor laptopurile furate din cabinetele medicilor de familie, dar si telefoane mobile, scule electrice, aparatura electronica si sume de bani sustrase din locuinte aflate pe raza municipiului Botosani.