Rafuiala la Unitatea de Primiri Urgente din Botosani.
Mai multi tineri s-au batut in weekend in apropierea Spitalului Judetean de Urgenta, iar doi dintre ei s-au refugiat la UPU, ca mai apoi unul sa loveasca cu piciorul in usa de acces distrugand geamul.
Intreaga rafuiala a fost surprinsa de camerele de supraveghere. In paralel politistii au facut un dosar penal pentru distrugere si tulburarea linistii si ordinii publice.
In imagini se observa cum doi tineri intra in graba in Unitatea de Primiri Urgente pe usa de la resuscitare. Dupa cateva secunde acestia au iesit, dar unul dintre ei a lovit cu piciorul in usa de acces distrugand geamul. Indivizii isi provoaca rivalii si intra din nou in urgenta. Un alt tanar a venit in fuga pana la usa, dar s-a retras. Dupa putin timp, cei doi tineri sunt scosi din UPU de un agent de securitate.
In cauza, politistii au intocmit un dosar pentru pentru distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice.Identificati au fost cei doi indivizi care au intrat in UPU, si exista informatii ca acestia au provocat scandalul cu alti tineri care se aflau in preajma spitalului. De asemenea, conducerea spitalului a anuntat ca se va constitui parte civila in dosar, pentru recuperarea prejudiciului.