Concurenta mare pe un post vacant la Serviciul de Pasapoarte. Peste 23 de candidati se bat pe locul scos la concurs, respectiv subofiter in cadrul serviciului. Pe de alta parte, la Serviciul de permise si Inmatriculari nu a putut fi ocupat un post vacant scos la concurs intrucat comisia de examinare a respins toate dosarele candidatilor ce s-au inscris pentru post.
Serviciul de pasapoarte a scos la concurs un post vacant. Este vorba despre un post de subofiter in cadrul serviciului. Postul scos la concurs în cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Botosani este ravnit de un numar mare de persoane. Concursul este tinut de Directia de Pasapoarte din cadrul Ministerului Afacerilor Interne Bucuresti.
Structura de personal din cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor este de 14 posturi. La ora actuala doar 11 sunt ocupate. Pentru Serviciul Permise, Institutia Prefectului a scos la concurs doua posturi vacante. Pentru unul dintre posturi, s-a cerut dovada participarii la un curs de pregatire IT. Dosarele depuse nu contineau acest document. Pentru acest post va fi reluat concursul. Cel de-al doilea post este de agent de politie. Termenul de depunere a dosarelor este 19 ianuarie. Intre 22 si 26 ianuarie are loc examinarea psihologica. Pe data de 8 februarie verificarea dosarelor, iar proba scrisa va fi pe 14 februarie.