Prin clipe cumplite a trecut, astazi, un bunic de 77 de ani din comuna Hiliseu Horia care a ajuns in stare extrem de grava la spital, dupa ce s-a urcat intr-un copac sa taie crengile cu o drujba.
Baut fiind, omul a scapat aparatul si s-a taiat la mana. Acesta a ramas agatat in copac si cu ultimele puteri a strigat dupa ajutor.
Niste oameni l-au coborat din pom si ulterior acesta a fost preluat de cadrele medicale de la ambulanta. Din cauza starii grave in care se afla, pacientul a fost transferat la o clinica din Iasi. Din cauza starii grave in care se afla, pacientul de 77 de ani a fost transferat de la spitalul din Dorohoi in Unitatea de Primiri Urgente Botosani. Acesta pierduse mult sange si avea tensiune zero cand a ajuns in camera de garda. Medicii au reusit sa-l stabilizeze si au aflat ca batranul a ajuns in aceasta situatie dupa ce s-a urcat intr-un copac sa taie crengile cu o drujba desi se afla sub influenta bauturilor alcoolice.
Medicii au decis ca batranul sa fie transferat la o clinica de specialitate din Iasi.
De altfel, medicii recomanda botosanenilor sa evite consumul de alcool pe perioada caniculei si mai ales atunci cand fac diverse lucrari in gospodarie.