Val de soferi betivi pe soselele din judetul Botosani.
In weekendul care tocmai s-a incheiat, politistii de la circulatie au depistat mai multi conducatori auto care se aflau la volan sub influenta alcoolului.
O parte dintre acestia nu aveau permis de conducere pentru nicio categorie, iar altii au fost implicati si in accidente de circulatie.
Cea mai mare alcoolemie a avut-o un conducator auto in varsta de 51 de ani, in cazul caruia etilotestul a indicat o valoare de peste 1 la mie. Inainte de a se urca la volan, cei patru soferi s-au cinstit pe masura. Aflati sub aburii alcoolului nu au constientizat ca pot produce adevarate tragedii pe sosele.
Aventurile lor periculoase la volan s-au incheiat in momentul in care au fost trasi pe dreapta de politistii de la circulatie care au ramas uimiti cand au vazut valorile indicate de etilotest: 0,65 mg/l alcool pur in aerul expirat, 0,82; 0,83 si 1,04 mg/l alcool pur in aerul expirat. In urma verificarilor, politistii au depistat ca trei soferi, de 20, 28 si respectiv 49 de ani, nu aveau permis de conducere pentru nicio categorie.
Tanarul de 20 de ani avea si autorizatia de circulatie provizorie este expirata din luna august.
Toti acestia s-au ales cu dosare penale.