Mai departe de sfera tehnica si aproape de sfera emotionala, acest proiect se adreseaza persoanelor cu sau fara experienta in domeniu dar care au dorinta de a-si dezvolta abilitatile profesionale si de a face cariera in domeniul sanatatii, asistentei sociale si a serviciilor de ingrijire a copiilor/ tinerilor si adultilor in cadrul scolilor si/ sau centrelor speciale de ingrijire si integrare sociala din Anglia.

Angajatorii accepta pe acest proiect si persoane fara experienta dar interesate de o cariera noua si dornice sa munceasca in acest domeniu care imbina satisfactiile profesionale cu cele emotionale.

Avantajul acestui program este ca se poate aplica individual sau in cuplu, iar acestia din urma pot opta sa fie cazati impreuna. S-a obtinut ca pentru primele 3 luni cazarea este pre-identificata si gratuita. Chiar daca pot locui impreuna trebuie insa precizat ca cei care aplica in cuplu vor lucra la puncte diferite.

Salariul incepe de la 1.210 Lire sterline/ luna si poate ajunge la 1.455 Lire sterline/ luna. Se pot efectua pana la 60 de ore suplimentare/ saptamana (intre 6 si 14.30 ore/ tura) iar acestea se platesc extra. Orele de noapte sunt platite intre 8,10 – 10,06 Lire sterline/ ora in functie de gradul profesional ocupat. Cand situatia o cere si se doarme in centrele speciale de ingrijire, noptile se platesc cu 35 Lire sterline/ noapte.

Un mare avantaj este inrolarea si obtinerea unei calificari profesionale in domeniu pe cheltuiala angajatorului. Cei care nu au experienta in domeniu au sansa reala de a porni fara vreo investitie financiara pe un drum nou in cariera.

Sunt asteptati aplicanti de toate varstele care doresc sa-si schimbe domeniul de activitate sau care doresc sa aprofundeze acest domeniu pe meleaguri britanice. Asadar acest proiect poate fi ideal pentru profesori, asistenti profesor, asistenti sociali, asistenti maternali, psihologi, animatori, infirmieri,  pentru cei care au practicat activitati de voluntariat cat si pentru persoanele provenite din alte medii profesionale de orice tip, dar aplecate spre nevoile altora.

De asemenea cei interesati trebuie sa cunoasca limba engleza la nivel conversational, sa posede carnet de conducere categoria B, sa fie empatice, muncitoare, serioase, pozitive, cu personalitate buna. Flexibilitatea si o reala dorinta de a ajuta fac parte de asemenea din ‘potretul robot’.

Toti cei interesati sunt invitati sa contacteze Banca de Joburi la numarul de telefon 0376 444 555, la adresa de e-mail cv@bancadejoburi.ro sau sa completeze formularul atasat. Prezentarea completa a postului poate fi accesata pe site-ul oficial al agentiei

https://www.bancadejoburi.ro/content/view/Personal-ingrijire-copii-tineri-adulti-scoli-2

 

Daca nu acesta este postul care te intereseaza, acceseaza portofoliul complet, aici https://www.bancadejoburi.ro/content/view/locuri-de-munca-strainatate
Banca de Joburi recomanda tuturor sa verifice agentiile de recrutare inainte de semna un contract de mediere cu una dintre ele. Agentiile care opereaza in mod legal sunt acreditate de Inspectoratul Teritorial de Munca si au codul CAEN potrivit activitatii desfasurate: 7810 pentru cele care plaseaza forta de munca in strainatate. Toti cei interesati sunt incurajati sa puna intrebari si sa nu incheie niciun raport juridic cu Recrutorul daca nu sunt pe deplin lamuriti.