Disponibilizari masive la societatea de salubrizare Urban Serv. Prin noua organigrama din acest an, nu mai putin de 25 de posturi au fost restructurate. Majoritetasa posturilor restructurate sunt de la TESA .
Urban Serv început anul 2018 cu o noua organigrama. Astfel au fost desfiintate sase posturi de sefi iar alti angajati au ocupat alte posturi din incinta societatii. Un numar de salariati nu si-au mai regasit locuri in organigrama noua, posturile pe care acestia le-au avut initial, fiind desfiintate. Simion Drelciuc, a precizat ca in momentul actual societatea este in faza finala de aplicare a procedurilor privind impementarea organigramei si a statului de functii.
In situatia in care exista mai multi candidati pe acelasi post, se va organiza un concurs.
In situatia in care toate posturile disponibile au fost ocupate, angajatii ramasi fara loc de munca vor beneficia de prevederile legii. Acestia vor putea intra in somaj si vor beneficia si de drepturile care sunt prevazute in contractul colectiv de munca. Unii angajati care îndeplineau conditiile pentru pensionare au optat pentru aceasta varianta. Posturile angajatilor ce vor iesi la pensie nu vor fi scoase la concurs pentru noi angajati ci vor fi preluari de functii de catre angajatii societatii.