Nu suporta detentia. Unul dintre cei mai periculosi detinuti din Penitenciarul Botosani a ajuns pentru a doua oara in Unitatea de Primiri Urgente dupa ce a incercat sa se sinucida.
Individul de 24 de ani a incercat sa se spanzure in baia unitatii de detentie.
Un gardian a dat peste el fix in momentul cand isi punea streagul si l-a dus in infirmieria unitatii. Ulterior acesta a fost transportat in urgenta unde medicii au constat ca se afla intr-o stare buna.
Tanarul a ajuns in arest, dupa ce a comis doua crime, una in comuna Cotusca din judetul Botosani, iar cealalta in judetul Alba.
Cazul a fost descoperit sambata dimineata la ora 04:00, cand un gardian l-a surprins pe tanar exact cand isi punea streangul de gat. Acesta a fost dus in infirmeria unitatii de detentie si a fost solicitat un echipaj de Ambulanta prin serviciul 112. Este a doua oara, cand tanarul respectiv incearca sa-si puna capat zilelor. La inceputul saptamanii trecute, acesta a ajuns in urgenta dupa ce a inghitit coada metalica a unei linguri. Transportat la spital tanarul a refuzat investigatiile medicale recomandate de medici.
Individul este considerat principalul suspect in cazul a doua crime comise, una in Cotusca si cealalata in judetul Alba, la interval de cateva zile.