Societatea Eltrans va prelua activitatea de ridicare si blocare a autoturismelor parcate neregulamentar in municipiu. Joi printr-o dezbatere publica, acest proiect va fi supus aprobarii si se vor hotara si tarifele pentru blocarea, ridicarea si transportul masinilor parcate neregulamentar. Joi la ora 11, in incinta primariei Botosani, va avea loc o dezbatere publica in care se vor discuta amendamentele trimise pentru regulamentul de gestionare al parcarilor si a masinilor parcate neregulamentar pe raza minicipiului Botosani.
Tariful de parcare va ramane neschimbat, insa se vor da amenzi foarte mari, soferilor care parcheaza illegal pe domeniul public si ale caror masini vor fi ridicate.
Actiunea de ridicare si blocare a autoturismelor parcate neregulamentar, va incepe cu masinile abandonate pentru a elibera locuri de parcare din municipiul Botosani. Potrivit viceprimarului municipiului, Cosmin Andrei, se urmareste in prealabil si zona ACR, unde desi exista semn cu parcarea interzisa, sunt masini parcate, expuse la vanzare, unele dintre ele neavand nici macar numere de inmatriculare. Compania Eltrans a pregatit amenajarea terenului pe care îl are în administrare pentru a putea gazdui masinile care vor fi ridicate de pe strazile orasului. Dispozitia de ridicare se elibereaza de Politia Locala si de Politia municipala.