Situatie incredibila intr-o institutie din Botosani, unde un director trage chiulul pe fata la
locul de munca. Este vorba de Dan Constantin Stefan, directorul adjunct al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca care nu vine la serviciu cu lunile. De exemplu, anul acesta, seful adjunct a fost la munca doar 11 zile din cele 78 lucratoare. Si-a luat 12 zile de concediu de odihna, 43 de zile concediu medical si 12 zile de concendiu fara plata motivate cu adeverinte medicale. Ieri, Dan Constantin Stefan a venit la serviciu, dar nu pentru a ramane, ci pentru a depune o noua cerere de concediu de odihna pentru o perioada de zece zile.
Cei de la agentie spun ca directorul ajunct si-a luat leafa pentru zilele efectiv lucrate, dar si pentru zilele in care a fost in concendiu de odihna, conform legii. Grav este faptul ca acesta are atributii importante la locul de munca pe care nu le indeplineste. Paradoxal este faptul ca toata lumea stie de directorul chiulangiu de la Botosani, inclusiv sefii de la Bucuresti, dar nimeni nu a luat nicio masura in aceasta privinta.
Colegii il vad foarte rar la locul de munca, dar evita sa vorbeasca mai mult despre aceasta situatie. Acestia considera ca superiorii lor ar trebui sa ia masuri. Contactat telefonic, directorul adjunct de la Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca nu a raspuns la apel. Jurnalistii au incercat sa-l gaseasca la serviciu, dar secretara a comunicat ca acesta nu este la munca.
Dan Constantin Stefan ocupa postul de director adjunct la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani din anul 2011.