Nou director interimar la Nova Apaserv. Incepand cu data de 20 martie, Albert Tanasa va fi noul director interimar al SC Nova Apaserv, el urmand sa-i ia locul lui Ady Petrusca. Pentru postul de director era inscris si un fost vicepresedinte al Consiliului Judetean insa s-a constatat ca acesta nu corespundea cerintelor impuse de Consiliul de Administratie. Mandatul actualului director interimar al Nova Apaserv va expira pe data de 19 martie si nu va mai fi prelungit. Intre timp, consiliul de administratie al operatorului de apa a decis ca incepand cu data de 20 martie, functia de director bgeneral interimar sa fie ocupata de juristul Albert Tanasa. Mandatul acestuia va fi pe patru luni sau pana la definitivarea concursului.
Albert Tanasa a lucrat la Apa Grup si ulterior la Nova apaserv timp de 15 ani. In perioada 1997- 2010 el a fost consilier juridic si apoi sef Serviciu Juridic la Apa Grup, dupa care timp de doi ani a fost sef Serviciu Juridic la Nova Apaserv. Din 2013 si pana in prezent ocupa functia de consilier juridic la Urban Serv.
Postul de director general al Nova Apaserv a fost scos la concurs dar s-a prezentat un singur candidat care nu avea dosarul complet. Este vorba de Paul Paval, fost vicepresedinte al Consiliului Judetean. In aceaste conditii, se va organiza un nou concurs iar pana atunci societatea va fi condusa de catre juristul Albert Tanasa.