S-au dedicat studiului, au tratat cu seriozitate materia scolara si la final au cules roadele.
Vorbim de 12 elevi din judetul Botosani, doi care au luat zece pe linie la Bacalaureat si zece care au obtinut nota maxima la evaluarea nationala.
Pentru performantele obtinute, acestia au fost premiati, astazi, la Inspectoratul Scolar Judetean, in aplauzele profesorilor care le-au fost alaturi in anii de studiu. Festivitatea a avut loc, astazi dimineata, la sediul Inspectoratului Scolar Botosani.
Doua eleve, una de la Colegiul National „A.T. Laurian” si cealalta de la Colegiul National Mihai Eminescu care au obtinut media 10 la Bacalaureat au primit cate o diploma si cate 3.000 de lei pentru performanta lor. Alaturi de cei doi liceeni care au obtinut media maxima la Bacalaureat, Inspectoratul Scolar Botosani i-a premiat cu cate 1.000 de lei si pe cei zece elevi care au obtinut aceeasi performanta la Evaluarea Nationala.
Vizibil emotionati, premianti au explicat cum au reusit sa obtina nota maxima.
Cei mai mari dintre ei, care au trecut cu brio examenul de maturitate stiu ce vor sa faca in viitor. Ca sa faci performanta, spun absolventii de 10 de clasa a VIII-a, trebuie sa tratezi cu seriozitate materia scolara.
Alaturi de elevii premiati s-au aflat si directorii de la scolile unde au invatat, dar si profesori si inspectori scolari. Elevii premiati pentru media 10 la examenele nationale sunt: Alma Grosu, Dana Iacob, Georgiana Arosoae,Simina Atitienei, Gabriel Brehuescu, Ioana Burlacu, Sabina Cosoreanu, Hannah Cusniriuc, Daria Lazar, Alexandra Lupu, Cosmina Mihoreanu si Eliza Ungureanu.