Doua hotarari de Consiliu Local in ceea ce priveste parcul de agreement de la Cornisa au fost marul discordiei in sedinta de astazi. Consilierii PSD au votat in bloc, mai putin Gabriel Tanase, in defavoarea urgentarii lucrarilor la Aquaparc. Practic, cu votul de astazi se pune frana inca cel putin 3 luni la inaugurarea obiectivului atat de dorit de botosaneni. Liderul consilierilor PSD, Mihai Tincu a cerut precizari de la managerul de proiect, insa nici el nu si-a dat seama pana la urma ce a dorit sa intrebe.
Primarul Catalin Flutur a intervenit solicitandu-i social democratului sa fie coerent si sa spuna concis ce doreste pana la urma, dat fiind faptul ca nimeni nu i-a inteles intrebarile. Si viceprimarul Cosmin Andrei a cerut precizari de la managerul de proiect, Adriana Zaiceanu in ceea ce priveste stadiul lucrarilor si problemele ce trebuiesc rezolvate la Cornisa.
Intr-un final PSD a votat cu chiu cu vai alocarea a inca a 3 miloane de RON pentru o perioada de 3 luni, astfel incat Primaria sa poata efectua plati catre constructor. In schimb consilierii PSD au votat impotriva preluarii in custodie de catre Primaria Botosani a obiectivelor deja finalizate la Cornisa cu toate ca Inspectoratul de Stat in Constrctii a recomandat acest lucru. Votul social democratilor a facut-o pe consiliera PNL, Catalina Lupascu sa declanseze o tirada de acuze, sustinand ca PSD nu face decat sa puna bete in roate si ca, anul trecut cand promiteau in Campania Electorala deschiderea bazei de agrement, nu au facut decat un simplu joc de imagine bazat pe minciuna.Date fiind aceste decizii luate astazi este mai mult decat sigur ca botosanenii nu se vor putea bucura anul acesta de facilitatile de distractie oferite de Aquaparcul Cornisa. Totul din cauza ambitiilor politice PSD, care nu face decat sa amane nejustificat deschiderea parcului.