In acest weekend, botosanenii sunt invitati la festival. Sambata si Duminica va avea loc in comuna Mihai Eminescu cea de -a zecea editie a Festivalului ” Floare Albastra”. Chiar daca vremea va fi ploioasa, spectacolele se vor tine pe stadionul din comuna care are o tribuna acoperita cu 1500 de locuri. Ferstivalul va incepe sambata seara cu ricitalul
Celiei artista pop cunoscuta pentru , hiturile „Soapte”, si Trag aer în piept”. Cântareata isi va incepe recitalul la ora 20:00 , iar concertul de sambata va continua cu Syarela. Duminica este cea mai plina zi a festivalului. Concertele vor incepe de la amiaza de la ora 12 .00 si vor fi dedicate indeosebi iubitorilor de muzica pupulara. Pe scean festivalului vor urca Maria Dragomiroiu, Nicu Paleru, Varu’ Sandel, Constantin Petrescu, Laura Stefanescu, Mihaela Gurau, Petronela Rusu, Elena Mandrescu, Orchestra Rapsozii Botosanilor si Ansamblul de Dansuri „Margineanca” .
Tot duminica, primarul localitatii, v-a decerna diplome pentru cuplurile ce împlinesc 50 de ani. Nu va lipsi nici concursul de miss. Fata de anii trecuti, editia din acest an al festivaului Floare Albastra se va desfasura pe stadionul Luceafarul care dispune de o tribuna acoperita cu 1500 de locuri. Astfel, ploaia nu va mai fi un impediment pentru participanti.