Autoritatile sustin ca sunt pregatite de iarna. Conform informatiilor prezentate de Simion Drelciuc, directorul societatii Urban Serv, avem tot ce ne trebuie pentru a intampina iarna corespunzator. Societatea Urban Serv care se ocupa de activitatea de deszapeziredin municipiu si-a scos utilajele pe strazile din oras odata cu caderea primei zapezi.
Drelciuc sustine ca au planificate toate tipurile de interventie si au obtinut si aprobare din partea Consiliului Local pentru programul de interventie pe perioada de iarna in care sunt stabilite anumite nivele de prioritate.
In ceea ce priveste necesarul de utilaje, conducerea societatii spune ca este pregatita. Deasemenea si in ceea ce priveste materielele necesare deszapezirii autoritatile sustin ca sunt acoperite pentru aceasta iarna .Si Costica Macaleti, presedintele Consiliului Judetean, sustine ca sunt pregatiti pentru iarna, in ceea ce priveste deszapezirea drumurilor judetene.
Pentru serviciul de deszapezire s-au semnat contracte cu trei prestatori de servicii, conform normelor acestia tebuie sa aiba utilajele necesare pentru a deszapezi lungimea de drumuri pe care au contractat-o.