stire-scandal-cl-filarmonica

Nicio sedinta de Consiliu Local fara scandal, dispute politice si amenintari. Astazi, au avut un alt subiect de maxim interes pentru botosaneni si anume stabilirea comisiilor de evaluare a managementului la Filarmonica. Consilierii locali s-au intalnit astazi intr-o sedinta extraordinara pentru constituirea comisiei de evaluare a managementului la Filarmonica Botosani precum si a comisiei de contestatie. Viceprimarul Cosmin Andrei a venit cu listele pentru comisia de evaluare si comisia de contestatie pe care le-a prezentat-o in sedinta. Din acel moment au inceput contrele prima reactiei fiind a consilierei Catalina Lupascu. Aceasta i-a acuzat pe social democrati ca vor incasa cate 700 de lei brut din aceste comisii.
A urmat imediat reactia viceprimarului Cosmin Andrei deranjat de acuzatiile colegei sale din Consiliul Local.
Dupa minute bune de balacareala, in discutie a intervenit primarul Catalin Flutur care a propus ca din cele doua comisii sa faca parte directorii unor filarmonici din tara.
Pana la urma, social democratii nu au fost de acord cu propunerea si au insistat sa ramana cele doua liste anuntate de Cosmin Andrei. Insistenta lor se datoreaza faptului ca vor sa-si impuna un director la Filarmonica Botosani si in acelasi timp sa le ofere sansa unor membri PSD sau simpatizanti de a incasa niste bani din aceste comisii.