Aglomeratie mare la Directia de Impozite si Taxe Locale. Dis de dimineata, botosanenii s- au grabit sa vina sa-si plateasca darile la stat.
Pentru urgente de plata a amenzilor , a contravalorii cartilor de identitate si a taxelor judiciare de timbru, Directia de Taxe si Impozite, a organizat in incinta Mall, la Seviciul de Evidenta al Populatei, un punct de incasari pentru data de 3 ianuarie.
Potrivit legislatiei, cei care îsi platesc integral, impozitele pe acest an pentru casa, masina sau terenuri primesc o reducere de 10% atat persoanele fizice cat si cele juridice. Bonificatia se aplica numai pentru cei care se încadreaza cu achitarea dariilor pîna la finele lunii matie 2018.
Sute de botosaneni s-au inghesuit astazi la Taxe si Impozite pentru a beneficia de aceasta reducere. Taxa pentru rezervarea locului de parcare se poate face pana la data de 15 martie 2018. Unii dintre contribuabilii veniti sa-si achite taxele au preferat sa renunte la aceasta idee si sa-si gaseasca timp in alta zi, in speranta ca vor scapa de aglomeratie. Insa cei mai multi dintre ei au ramas pe culoarele din fata ghiseelor si au asteptat rabdatori sa ajunga la rand.