Banda de hoti, care a dat mai multe spargeri in municipiul Botosani, a ajuns dupa gratii.
Si asta dupa ce magistratii Judecatoriei Botosani au admis propunerea de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile formulata de procurori in cazul celor sase barbati acuzati ca au comis mai multe furturi.
Ultima spargere au dat-o in cadrul unui dispensar din municipiu, de unde au furat mai multe laptopuri si telefoane mobile. Initial, hotii de laptopuri, telefoane mobile, bani si aparatura electronica, din cabinetele unor medici de familie, dar si din locuinte, au fost retinuti de politisti pentru 24 de ore. Indivizii, cu varste cuprinse intre 23 si 49 de ani, care au actionat in perioada septembrie 2017- ianuarie 2018, au ajuns in fata instantei cu propunere de arestare preventiva.Cei sase erau ajutati de alti doi complici. Judecatorii botosaneni au decis ca acestia sa isi petreaca urmatoarele 30 de zile in spatele gratiilor. Unul dintre ultimele jafuri a fost la Dispensarul Nr.2 din municipiul Botosani, unde au fost sparte patru cabinete medicale.
Politistii au reusit sa recupereze laptopurile si telefoanele furate din cabintele medicilor de familie, dar bunuri sustrase din alte locuinte din oras.