stire-pnl-huncaLiberalii botosaneni au lansat un nou atac la adresa social democratilor. De aceasta data, tinta membrilor PNL a fost Mihaela Hunca, inspector scolar general la ISJ Botosani si in acelasi timp candidat PSD pe lista pentru Camera Deputatilor.
O parte dintre primarii PNL sau fostii primari, o acuza pe sefa Inspectoratului Scolar Judetean Botosani ca se lauda cu o serie de investitii pentru care nu ar avea niciun merit. Prezent intr-o conferinta de presa la sediul PNL, Cozmin Epuras, viceprimarul comunei Stauceni, sustine ca Mihaela Hunca a facut angajari nejustificate in ultima perioada.
In plus, Cozmin Epuras o acuza pe sefa ISJ Botosani ca a infiintat un post de bobliotecara la Stauceni desi nu exista biblioteca.
Suparat este si Catalin Rotundu, primarul comunei Dingeni care sustine ca a incercat de mai multe ori sa discute cu sefa ISJ Botosani cu privire la anumite probleme care tin de invatamant.
Un alt liberal suparat pe Mihaela Hunca este fostul primar al comunei Trusesti. Mihai Puruhniuc spune ca a apelat la sefa ISJ Botosani pentru suplimentarea numarului de locuri la campusul scolar dar a fost tratat ca o carpa. Critic la adresa sefei ISJ Botosani este si deputatul Costel Soptica, candidat PNL la Senat. Parlamentarul liberal s-a aratat deranjat de ultimele declaratii ale Mihaelei Hunca referitoare la proiectele sale pentru judetul Botosani.
In plus, liberalii o acuza pe sefa ISJ Botosani ca intarzie numirea in functie a directorilor de scoli care sunt membri PNL.