08

Intentiona sa-si viziteze fiul, dar a ajuns la spital.
O bunica de 85 de ani din municipiul Botosani a ajuns, astazi dimineata in urgenta, dupa ce a fost lovita de o masina in timp ce trecea strada prin loc nepermis.
Soferita, o tanara de 32 de ani nu se afla sub influenta alcoolului. Politistii au facut investigatii la locul cu pricina si au facut un dosar pentru vatamare corporala din culpa. Politistii de la rutiera ajunsi la locul cu pricina au aflat ca o batrana de 85 de ani a fost lovita de un autoturism in timp ce trecea strada prin loc permis. Soferita, o tanara de 32 de ani a franat, dar impactul a fost inevitabil. Bunica a fost preluata de echipajul de terapie intensiva mobila si transportata in Unitatea de Primiri Urgente pentru investigatii medicale.
La locul accidentului produs pe strada Tudor Vladimirescu, a ajuns si fiul femeii. Omul a povestit ca mama lui urma sa vina acasa la el in vizita. Politistii de la rutiera si criminalistii au facut investigatii la locul cu pricina. Soferita de 32 de ani a fost testata cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. In cauza a fost intocmit un dosar penal pentru vatamare din culpa.
Cat timp oamenii legii au facut cercetari la locul accidentului, in zona s-a circulat cu restrictie.