Inceput de an scolar trist pentru un cadru didactic din Botosani.
Profesoara Ana Dimitriu, cu o vechime in domeniu de 17 ani, sustine ca a ramas fara catedra, motiv pentru care nu a avut unde sa mearga in prima zi de scoala.
Femeia a spus ca locul ei este la Liceul Tehnologic Elie Radu, dar lucrurile s-au complicat din 2013 cand de aici a fost transferata la un liceu din judet unde nu a profesat pentru ca s-a imbolnavit.
Acum profesoara nu isi doreste decat sa-i fie rezolvata problema si sa poata preda.
Ana Dimitriu, profesor in specialitatea in instalatii pentru constructii, a povestit ca in anul 2013 a fost transferata, fara acordul ei, de la Liceul Tehnologic „Elie Radu” din municipiul Botosani la Liceul din Sendriceni. Profesoara s-a imbolnavit, iar o perioada de cativa ani nu a profesat. Tot aceasta povesteste ca in anul 2016 a activat in regim de plata cu ora la Liceul Elie Radu, dar acum a ajuns intr-o situatie nefericita. Profesoara considera ca este indreptatita sa aiba catedra. Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean sustin ca aceasta a primit norma intreaga de lucru in cursul zilei de sambata, dar cum au fost ocupati cu inceputul noului an scolar, sefii din educatie vor da maine dimineata un raspuns concret cu privire la aceasta problema.