Evenimente importante, in weekend, la Botosani.
Botoasanenii pasionati de traditie si folclor sunt asteptati sa participe la doua mari spectacole organizate, sambata si duminica in municipiul Botosani. Este vorba de Festivalul Dansului, Cantecului si Portului popular si Festivalul Fanfarelor, la care vor ajunge zeci de invitati din toata tara si din Republica Moldova. Invitati din toata tara si din Republica Moldova vor participa sambata si duminica la doua festivaluri organizate special pentru botosaneni. Este vorba despre Festivalul Dansului, Cantecului si portului popular si Festivalul Fanfarelor. Ambele se vor desfasura pe pietonalul Unirii. Duminica va avea loc parada costumelor populare in orasul Botosani cu un traseu bine stabilit.
Participantii se vor intalni la ora 10 in fata Consiliul Judetean urmand sa mearga catre Colegiul Laurian, Pod de piatra, Casa Cartii, Inspectoratul de munca, Cuza Voda si sfarsind actiunea pe pietonalul Unirii, acolo unde va fi amplasata scena pentru spectacol.
Directorul Centrului de Creatie Botosani, Cornelia Ciobanu, ii aseapta la spectacol pe toti botosanenii, deoarece sunt destule motive pentru care ar trebui sa participe.
Toti cei pasionati de folclor si purtatori de traditie sunt asteptati pe pietonalul Unirii, sambata si duminica pentru a lua parte la doua spectacole cu dans, cantec si port popular.