O parte dintre liberalii botosaneni s-au suparat pe presedintele Klaus Iohannis. Unul dintre nemultumiti este Costel Romanescu, primarul comunei Paltinis si totodata cel care a obtinut cel mai bun rezultat pentru PNL la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.
El s-a aratat deranjat de faptul ca presedintele Klaus Iohannis s-a implicat, a iesit in strada alaturi de protestatari si ca incearca sa se opuna tentativei social democratilor.
De asemenea, Romanescu sustine ca presedintele Klaus Iohannis trebuia sa se implice inaintea campaniei electorale de la alegerile parlamentare pentru a ajuta PNL-ul. Liberalul botosanean sustine ca presedintele Klaus Iohannis a gresit in momentul in care a dorit sa o impuna pe Alina Gorghiu la conducerea Partidului National Liberal. Cu Gorghiu la conducerea PNL, liberalii au suferit o infrangere rusionasa la alegerile parlamentare iar ulterior aceasta a demisionat din functie.
Liberalul botosanean considera ca ar trebui sa se organizeze cat mai repede alegeri in cadrul PNL si sa existe o conducere capabila sa reformeze acest partid.