Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani va organiza Bursa locurilor de munca pentru absolventii promotiei 2017.
Evenimentul va avea loc, luna viitoare, la mall si in Municipiul Dorohoi la Punctul de lucru din strada Postei numarul 3.
La bursa sunt asteptati toti elevii care au terminat liceul anul acesta si vor sa isi gaseasca un loc de munca. Obiectivul principal al acestui eveniment il constituie cresterea gradului de ocupare pentru absolventi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate in cautarea unui loc de munca, prin intalnirea directa a cererii cu oferta de locuri de munca, in conditiile unei concurente loiale si transparente, care sa permita realizarea unui echilibru intre acestea in timpul cel mai scurt. Bursa locurilor de munca se va desfasura pe 20 octombrie, de la ora 10:00 la mall-ul din municipiul Botosani si in municipiul Dorohoi la punctul de lucru din strada Postei, numarul 3. In evidenta Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de munca sunt inregistrati 192 de absolventi. Numarul acestora este in scadere fata de anul trecut cand erau aproape 400 de tineri.