Veste imbucuratoare pentru actorii botosaneni. Teatrul Mihai Eminescu va participa la unul din cele mai importante festivaluri de dramaturgie din Bucuresti. Piesa de teatru „Titanic vals, a fost selectionata sa participe la un festival important din Bucuresti. Piesa de teatru „Titanic vals” in regia lui Dan Tudor, prezentata de actorii botosaneni la inceputul editiei a XII-a a Zilelor Teatrului Mihai Eminescu, a fost selectat pentru a participa la un important festival de teatru din Bucuresti. Prezentarea piesei de teatru in maniera clasica cat si prestatia actorilor a atras atentia oamenilor de cultura din capitala. Asadar piesa de teatru „Titanic vals” a fost selectionata la „Festivalul Dramaturgiei Românesti Contemporane, un eveniment sponsorizat de Primaria Capitalei si sustinut de Muzeul Literaturii Române si de Uniunea Scriitorilor.
Rolul principal in piesa de teatru „Titanic vals” o are insusi regizorul Dan Tudor. In urma imbolnavirii personajului principal din piesa, Narcisa Vornicu, regizorul a decis sa interpreteze el rolul principal chiar daca timpul ramas pana la premiera piesei de teatru era foarte scurt. Dan Tudor a declarat ca este o premiera pentru el sa joace intr-un rol feminin.
Spectacolul „Titanic vals” va participa la Festivalul Dramaturgiei Românesti Contemporane care va avea loc la Bucuresti in perioada 6 – 12 noiembrie iar actorii botosaneni vor evolua pe 10 noiembrie de la ora 20.00.