Accident cu consecinte cutremuratoare, sambata seara, in localitatea Victoria din comuna Hlipiceni.
Un sofer de 39 de ani a lovit cu masina un barbat care se mergea pe strada.
Autorul accidentului a coborat din autoturism si a abandonat victima pe un pod, dupa care si-a vazut de drum. Omul ranit in urma impactului a fost gasit de niste oameni si dus acasa unde a decedat.
Politistii l-au identificat pe sofer care este cercetat pentru ucidere din culpa si parasirea locului accidentului.
In urma cercetatilor, politistii au depistat ca autorul accidentului este un barbat de 39 de ani din comuna Hlipiceni. Sambata seara, in timp ce conducea un autoturism in localitatea Victoria, l-a accidentat pe omul de 54 de ani care se afla pe partea carosabia a drumului.
Dupa impact, soferul a coborat din autoturism, a tras victima pe un pod aflat la o distanta de 3m fata de locul impactului, dupa care si-a continuat deplasarea, fara a anunta politia.
In aceeasi seara, victima accidentului a fost gasita de catre trei persoane din localitatea Victoria, pe marginea drumului, in stare de constienta si a fost condus acasa de catre acestea. Ulterior, omul a fost descoperit fara viata in locuinta de catre tatal sau. Soferul vinovat de aceasta nelegiuire este cercetat deocamdata in stare de libertate.
Exista informatii ca in timp ce politistii faceau investigatii, acesta s-a prezentat la politie pentru a declara accidentul rutier.