Tanara de 21 de ani din Botosani, care si-a ucis copilul nou-nascut si l-a aruncat intr-un canal de colectare de la marginea orasului, a ajuns in sectia de psihiatrie.
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani au decis sa nu o mai prezinte in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva, ci sa o interneze la spital.
Tanara urmeaza sa fie expertizata din punct de vedere psihiatric, si in functie de rezultatul acestei expertize sa fie dispuse noi decizii.
Tanara de 21 de ani, adusa ieri la audieri, la Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani, nu a fost arestata.
Procurorul de caz a dispus ca mama bebelusului ucis, sa nu mai fie propusa pentru arestare preventiva, ci sa fie internata in sectia de psihiatrie pentru efectuarea unei expertize psihiatrice.
Pe 13 septembrie, tanara a nascut la maternitatea din Botosani, un baietel perfect sanatos.
Patru zile mai tarziu a fost externata, moment in care a produs fapta infioratoare. In cadrul anchetei se va lua in calcul inca un aspect care i-a nelamurit pe anchetatori.
Acestia vor sa afle cum a putut tanara parasi maternitatea fara a fi consiliata si mai ales fara a i se fi intocmit toate actele la externarea din spital impreuna cu copilul, pentru eliberarea certificatului de nastere, mai ales ca trebuia sa ii dea un nume copilului, sau sa scrie cine este tatal lui.
Fata lucra la un fast-food si statea in gazda la o femeie din Botosani.