Preturi gresite, sucuri expirate si fructe tinute in soare. Asta au gasit inspectorii Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului in magazinele din judet. Comerciantii gasiti in neregula au fost amendati, sau dupa caz sanctionati doar cu avertismernt. In perioada 24 iulie-4 august comisarii din cadrul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului au efectuat mai multe inspectii pentru a verifica comercializarea bauturilor racaritoare, sucurilor si nectarelor de fructe. Multi comercianti nu indeplineau conditiile necesare. Unii dintre acestia tineau produsele in soare, nu afisau corect preturile sau conditiile de depozitare erau necorespunzatoare.
Din cei 25 de operatori economici, la 12 dintre acestia inspectorii au gasit abateri de la normele legale. S-au dat 7 avertismente si 5 amenzi in valoare de 23 de mii de lei.
Cea mai mare amenda data de comisarii de la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului a fost in valoare de 5000 de lei pentru conditii de depozitare necorespunzatoare.