Spectacol pentru copii cu actorii Teatrului Mihai Eminescu Botosani.
Miercuri de la ora 12.00 va avea loc premiera spectacolului Muzicantii din Bremen, in regia lui Dan Tudor. Un bilet la acest spectacol costa 7 lei.
Regizonul bucurestean Dan Tudor este de mult timp in discutii cu conducatorii Teatrului Mihai Eminescu, dar abia acum s-a concretizat si a pus in scena primul spectacol.
Pregatirea acestei premiere a durat doar doua saptamani, dar regizorul Dan Tudor spune ca s-a lucrat intens, iar actorii botosaneni au raspuns foarte bine la cerintele lui.
Regizorul Dan Tudor spune ca spectacolul Muzicantii din Bremen se adreseaza copiilor, incepand de la 6-7 ani si pana la 17-18 ani. El a precizat ca spectacolul are parti care se adreseaza fiecarei categorii de copii. Un astfel de spectacol pentru copii nu a mai avut loc de multa vreme la Teatrul Mihai Eminescu din Botosani. Directorul Traian Apetrei spune ca este de fapt o completare la activitatea Teatrului Vasilache si in niciun caz nu se urmareste o concurenta.
Potrivit reprezentantilor Tetrului Mihai Eminescu, la premiera de miercuri sunt asteptate mai multe grupuri de elevi de la scolile din Botosani, dar sunt si bilete puse in vanzare la agentia teatrala, pretul unui bilet pentru copii fiind 7 lei.