Medicii de la Unitatea de Primire Urgente s-au confruntat in urma cu cateva zile cu un caz mai putin obisnuit si au avut nevoie de cateva ore pentru a afla motivul pentru care femeia a cerut ajutor.
Pacienta in varsta de 40 de ani, s-a prezentat in urgenta putin dupa miezul noptii si a spus ca are dureri mari in zona abdominala si a rinichilor.
Acesta a fost investigata, dar rezultatele nu au indicat o problema medicala.
Femeia a fost consultata de doua ori si de un medic chirurg, si desi a fost intrebata de mai multe ori de unde crede ca ar proveni durerea nu a oferit un raspuns clar. Motiv pentru care chirurgul a decis sa o opereze intrucat avea suspiciuni ca pacienta ar putea avea o tumora ascunsa, care nu putea fi observata la o examinare ecografica.
In cele din urma, cand a aflat de decizia medicilor, femeia a recunoscut, rusinata, care este motivul pentru care a cerut ajutor.
Acesta a spus ca facuse dragoste cu sotul ei, care la un moment dat a dorit sa incerce o pozitie mai dificila, iar in acel moment a simtit durerea puternica. Pacientei i s-a prescris medicatie si repaos pentru cateva zile.