Oferta bogata la Targul Liceelor si Meseriilor. Targul este organizat in aceste zile in sala de sport a Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi” din Botosani. Asa cum era de asteptat, deschiderea targului a fost monopolizata de politicieni care nu au ratat sa se laude in fata copiilor si parintilor prezenti. Liceele si Scolile de meserii din judet au ocazia sa-si prezinte ofertele educationale la targul organizat in acest scop in sala de sport a Colegiului Tehnic Gheorghe Asahi din Botosani. Evident ca la deschidere nu au lipsit politicenii, majoritatea de la PSD, care au reusit si de aceasta data sa-i plictiseasca cu discursurile lor lungi si fara continut pe partintii si copiii prezenti.
Una peste alta, fiecare liceu s-a prezentat la târg cu câte o delegatie, formata din cadre didactice si elevi, pentru a-si promova oferta educationala. Ca sa fie mai convingatoare in fata candidatilor, mai multe scoli si-au expus chiar o parte din materialul didactic de care dispun.
Insotiti de diriginti elevii au trecut pe la fiecare stand pentru a analiza ofertele. Cei mai multi elevi au recunoscut ca au venit la targ trimisi de scolile la care invata. Au fost insa si unii care au ales sa vina si de buna voie. Targul Liceelor si Meseriilor este deschis vineri pâna la ora 18:00, iar sambata, între orele 10:00 si 14:00.