Din cauza unei avarii aparute la sistemul de distributie, Modern Calor S.A. anunta intreruperea furnizarii energiei termice si a apei calde menajere in zona de locuinte cuprinsa intre benzinaria OMV, de pe strada Calea Nationala si Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta (la Asociatia de proprietari nr. 36).
Furnizarea va fi oprita joi dimineata, la ora 09.00, si va fi reluata imediat ce avaria va fi remediata, angajatii societatii Modern Calor S.A. urmand a depune eforturi ca timpul de interventie sa fie cel mai scurt posibil.
Moarte cumplita

Moarte cumplita pentru un barbat de 49 de ani din localitatea Stancesti.
Acesta a murit in fata copilului dupa ce s-a inecat cu mancare. Omul s-a prabusit la pamant, iar rudele au sunat la 112.
La sosirea cadrelor medicale, acesta era in stop cardio-respirator, iar in ciuda manevrelor de resuscitare, barbatul nu a mai putut fi salvat.
Si oamenii legii au declansat o ancheta in acest caz.
Se dau tichete sociale

Tichetele sociale pentru pensionare se acorda cu o luna mai devreme. Primaria Botosani a inceput deja distribuirea acestora catre varstnici, iar beneficiarii acestui program trebuie sa depuna cererile la Serviciul Public Local de Asistenta Sociala. Dupa ce solicitarile sunt verificate si validate, tichetele se ridica de la Primaria Botosani.
Tichetele sociale sunt acordate pensionarilor din municipiul Botosani care au venituri lunare mai mici sau egale cu 700 de lei.
Cioban gasit fara suflare

Descoperire socanta, miercuri, la o stana din judetul Botosani. Un barbat in varsta de 61 de ani a fost gasit fara suflare, moartea acestuia fiind considerata suspecta.
Barbatul era cioban la o stana de pe raza localitatii Trusesti, iar un localnic a fost cel care l-a gasit inconstient si a sunat la 112.
Din pacate medicii ajunsi la fata locului nu au putut decat sa constate decesul.
Cadavrul a fost ridicat de Medicina Legala pentru efectuarea necrospiei, iar politistii au deschis un dosar pentru moarte suspecta.
La o prima examinare a cadavrului nu au fost observate urme de violenta.