S-au scurs clipe de panica, astazi, intr-un cartier din municipiul Botosani, dupa ce dintr- un apartament situat la parte iesea fum.
Speriati, locatarii au sunat la 112 si au cerut ajutor. La fata locului au ajuns un echipaj de pompieri si unul Smurd, dar si politisti si jandarmi. Cand au patruns in casa, militarii ISU au vazut ca fumul iesea de la o cratita uitat pe aragaz in care erau puse la fiert niste oua. Alarma s-a dat dupa ora 11:00, cand locatatii unui bloc situat pe strada Imparat Traian au anuntat ca iese fum dintr-un apartament situat la parter si nimeni nu raspunde la usa. La fata locului s-a deplasat un echipaj de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, un echipaj SMURD, dar si echipaje de politie si jandarmi.
Intrucat usa era incuiata, pompierii au patruns îi apartamentul situat la parter prin balcon.
Cand au ajuns in locuinta au constatat ca in interior nu era nicio persoana, iar pe aragazul aprins proprietara uitat o oala in are erau niste oua puse la fiert. Nu au fost inregistrate pagube, focul fiind lichidat la timp de pompieri.
De altfel, nu este prima data cand militarii sunt solicitati sa interveni la situatii in care proprietarii isi uita mancarea pe aragaz si pleaca de acasa.