Perchezitii ale politistilor la persoane banuite ca au inselat mai multi oameni din judetul Botosani, prin metoda „Accidentul”.
Descinderile s-au facut, astazi, intr-o localitate din judetul nostru, dar si in Penitenciarul Iasi.
Politistii botosaneni au informatii ca escrocii ar fi indus in eroare victimele, anuntandu-le de presupuse accidente de circulatie in care ar fi fost implicati membri ai familiilor, cerand in schimb sume de bani.
Prejudiciul cauzat depaseste 37.000 de lei.
Perchezitiile, cinci la numar, s-au facut in Penitenciarul Iasi si pe raza localitatii Plevna din judetul Botosani, la persoane banuite ca au apelat la metoda „Accidentul” pentru a obtine bani de la oameni care au crezut in vorbele lor. Oamenii legii au informatii ca escrocii au actionat in perioada 10 august-28 septembrie 2017 si au inselat prin aceasta metoda trei persoane din municipiile Botosani si Dorohoi.
Acestia ar fi indus in eroare victimele, anuntandu-le de presupuse accidente de circulatie in care ar fi fost implicati membri ai familiilor, cerand in schimb sume de bani pentru a nu fi intocmite dosare penale.
Disperati sa-i ajute pe cei dragi aflati in suferinta, oamenii au trimis urgent banii. Prejudiciul cauzat prin activitatea infractionala depaseste 37.000 lei.