Fostul prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, Raluca Stancescu a obtinut stramutarea dosarului in care este judecat pentru fapte de coruptie.
Si asta dupa ce judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis ca dosarul sa fie transferat pe rolul Curtii de Apel Targu-Mures.

Admite cererea formulata de petenta Stancescu Raluca privind stramutarea judecarii cauzei ce formeaza obiectul dosarului nr. 657/39/2017 al Curtii de Apel Suceava.
Stramuta judecarea cauzei la Curtea de Apel Targu Mures. Mentine actele indeplinite la instanta de la care s-a stramutat judecarea cauzei. Cheltuielile judiciare raman in sarcina statului. Definitiva” se arata in decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Raluca Stancescu a fost trimisa in judecata de procurorii DNA-Serviciul Teritorial Suceava pentru comiterea infractiunilor de santaj, instigare la favorizarea faptuitorului, instigarea la compromiterea intereselor justitiei, divulgarea informatiilor secrete de serviciu sau nepublice si conflict de interese.