Proteste de amploare, duminica seara, in toata Romania. Peste 500.000 de romani au iesit sa protesteze impotriva guvernului Grindeanu si a liderului PSD, Liviu Dragnea. Oamenii nu s- au multumit cu abrograrea ordonantei 13 ci vor schimbarea guvernului.
In Piata Victoriei din capitala s-a inregistrat duminica seara cel mai mare protest din ultimele doua decenii. Potrivit estimarilor, peste 300.000 de oameni au iesit din case pentru a-si manifesta nemultumirea fata de guvernul Grindeanu si de Liviu Dragnea, liderul Partidului Social Democrat. La un moment dat, sutele de mii de protestatari au aprins telefoanele si s-a creat o atmosfera inedita in Romania, imaginile facand inconjurul lumii. Proteste de amploare au avut loc si in Tmisoara. Peste 35.000 de oameni au iesit in Piata Operei pentru a cere demisia Guvernului Grindeanu. Oamenii au cantat imnul national, au fluturat steagurile si au afisat mesaje de sustinere a justitiei si mesaje prin care cereau demisia guvernului.
Aproape 50.000 de oameni au iesit in strada si la Cluj. Tinerii s-au adunat in Piata Unirii unde au cantat imnul national si au aprins telefoanele mobile, imitand atmosfera din Bucuresti.
Peste 30.000 de oameni au iesit in strada si in Capitala Moldovei. Piata Unirii din Iasi a devenit neincapatoare duminica seara cand oamenii au venit sa-si strige nemultumirea fata de guvern.