Aproape 1000 de oameni au iesit ieri seara in Piata Revolutiei si pe strazile municipiului Botosani pentru a protesta. Botosanenii au cerut guvernului sa retraga ordonanta de urgenta privind modificarea Codului Penal. Protestatarii au promis ca vor iesi in strada pana cand Guvernul va regtrage ordonantele privind mudificarea Codului penal.
Ordonanta de urgenta a guvernului Grindeanu a starnit si nemultumirea botosanenilor. Aproape 1000 de persoane au iesit ieri seara in strada pentru a protesta impotriva guvernului Grindeanu care a emis o ordonanta de urgenta prin care a modificat Codul Penal.
Unii dintre ei doreau alegeri anticipate si un alt guvern iar altii solicitau anularea ordonantei prin care au modificat Codul Penal dar mentinerea acestui guvern si implementarea masurilor promise in campania electorala.
In jurul orei 19.00, protestatarii au plecat in mars pe strazile municipiului. Cand au ajuns in apropierea sediului social democratilor, oamenii au scandat: RUSINE, RUSINE si PSD – CIUMA ROSIE.
Protestele vor continua si in aceasta seara. Incepand cu ora 18.00, botosanenii nemultumiti de ordonanta guvernului Grindeanu vor veni din nou in Piata Revolutiei.