PSD da bir cu fugitii! Dupa mai bine de cinci luni in care parlamentarii PSD si-au ridicat in slavi Guvernul, acestia isi schimba brusc opinia.
Cel mai performant guvern din UE a devenit peste noapte cel mai prost. In urma cu putin timp, Doina Federovici a anuntat ca vor avea loc schimbari in echipa de guvernare.
Afirmatia PSD-istei este una socanta, tinand cont de declaratiile colegilor sai de partid si Legislativ, pe care le-au facut cu o zi inainte.
Economic vorbind, pe 14 iunie, Cabinetul Grindeanu era cel mai performant din Europa, pentru ca pe 15 iunie sa aiba restante atat de mari in aplicarea programului de guvernare incat trebuie demis. Cu mai putin de o luna inainte, de a anunta ca actualul Guvern este in intarziere si ca trebuie schimbat programul, Doina Federovici aprecia faptul ca realizarile Cabinetului Grindeanu se regaseau la un nivel inalt. Parlamentarul evidentia faptul ca, performanta economica a guvernarii PSD-ALDE este rezultatul aplicarii masurilor promise în campania electorala si incluse în programul de guvernare. Incredibil este ca la mai putin de o luna de la acea data, senatorul PSD a declarat ca trebuie îndepartat actualul Executiv, fiindca este în urma cu programul de guvernare. Parlamentarii PSD Botosani, dar si ceilalti lideri social-democrati, ajung sa demita un Guvern care a trimis o multime de ministri in judet. Dupa ce s-au zbatut sa-i aduca in Botosani si au scos promisiuni de la ei, parlamentarii PSD Botosani sunt decisi sa le darame Guvernul.